Actie

De magazijn UITVERKOOP is weer begonnen!

De gehele maand augustus & september profiteer je van hoge kortingen!

Zo af en toe is het tijd voor een opruiming in ons magazijn. Goed nieuws voor jou, want dat betekent heel veel uitverkoop. Na het succes van vorig jaar introduceren we maar al te graag weer onze jaarlijkse uitverkoop, dit keer groter dan ooit. En omdat de vakantie nu officieel begonnen is, gooien we het in een lekker zomers thema!

Vanaf 1 augustus start de Magazijn Uitverkoop en deze duurt tot het einde van september. Hét moment om te profiteren van de allerbeste deals, want met kortingen tot wel 85% pakken we flink uit.

OP=OP

Tijdens de Magazijn Uitverkoop krijg je korting op non-paint en equipment van A-merken zoals 3M, RUPES én Festool. Van een maskeerfolie dispenser en verschillende schuurmachines tot aan disposable overalls en spuitpistolen. Er is genoeg keuze! Maar wees er snel bij, want het gaat hier om producten waarvan er nog maar enkele op voorraad zijn en niet meer worden aangevuld. Op = is ook echt op!

Wil je makkelijk bestellen? Download de app en maak een account aan!

Sla je slag!

Alle producten die deelnemen aan de Magazijn Uitverkoop hebben we gebundeld in een folder. Iedere week updaten we de folder, dus houd ons goed in de gaten voor een actuele voorraad!

Bekijk de folder

Vergelijkbare items