Actie

DeVilbiss & Drester aanbiedingen!

Flinke korting op een DeVilbiss spuitpistool & Drester regenegeerapparaat

Met deze najaarsactie haal je het beste apparatuur voor een spotprijsje in huis! We hebben namelijk een DeVilbiss GTi PRO-LITE in de kleur blauw van €555,- nu voor €399,-. En dat is nog niet alles! We hebben namelijk ook een Drester regenereerapparaat (12 liter) van €5.890,- voor de kortingsprijs van €4.500,-!

DeVilbiss GTi PRO-LITE

Deze lichtgewicht spuitpistool is uitstekend voor de professionele autospuiter. Met de keuze uit 4 verschillende luchtkappen: t110, TE20, TE10 of HV30 en 6 sproeieropeningen: 12, 13, 14, 16, 18 of 20.

Drester regenereerapparaat DR120-A

Het Drester regenereerapparaat heeft een inhoud van 12 liter. Met een regenereerapparaat zuiver je vieze thinner waardoor deze gerecycled wordt naar schoon en zuiver thinner. Het apparaat destilleert de oplosmiddelen in thinners volledig. Deze is duurzaam, vermindert VOS uitstoot, verbruikt minder thinner en wordt geleverd met verwisselbare zak.

Meer info?

Wil je meer informatie over de najaarsactie met het Drester regenereerapparaat of de Devilbiss spuitpistool, bekijk dan onze actieflyer hieronder.

Bekijk actieflyer

Vergelijkbare items