Actie

Nieuwe werkplaatsuitrusting nodig? Profiteer van 25% korting

En investeer met belastingvoordeel in 2020!

Hamach heeft dit najaar veel kortingen op diverse werkplaatsuitrusting. Profiteer van 25% korting op bijvoorbeeld op RVS werktafels, spuitpistolenreinigers, persen, afvalcontainers en meer. Wil je alle deelnemende producten zien? Bekijk dan zeker de actiefolder onderaan deze pagina.

Belastingvoordeel

In Nederland gelden diverse regelingen waardoor je fiscaal voordelig kan investeren in apparatuur.

Fiscaal voordeel KIA regeling 2020

Heeft u al uw Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) ingediend? De KIA regeling is van toepassing vanaf € 2.300 investering in bedrijfsmiddelen met een aanschafwaarde vanaf € 450 per eenheid. De aftrek bedraagt 28% van het investeringsbedrag. Klik hier voor meer uitleg.

Fiscaal voordeel MIA regeling 2020

Maakt u al gebruik van de Milieu-investeringsaftrek (MIA)? Het is een uitgelezen kans om fiscaal voordelig te investeren in milieuvriendelijke technieken. Met de MIA-regeling profiteert u van een investeringsaftrek op bijvoorbeeld Hamach Centrale Stofafzuiging, oplopend tot wel 36% van het investeringsbedrag. Bekijk pagina 5, 7, 8, 9, 10 en 73 A4485 van deze brochure voor meer informatie.

Geïnvesteerd in energiezuinige maatregelen?

Kijk dan ook eens naar de energie-investerings-aftrek (EIA). Energiebesparende bedrijfsmiddelen zoals LED verlichting kunnen onder de EIA-regeling vallen. Hier vind je meer informatie.

3 pagina's vol voordeel!

Benieuwd wat de deelnemende actieproducten zijn? Download dan de actiefolder met onderstaande button!

Download actiefolder

Vergelijkbare items