Actie

TEROSON kunststofreparatie met gratis kunststofplamuur!

Ontvang de Teroson UP 250 Kunststofplamuur gratis!

Dit najaar is er wederom een Teroson actie rondom kunststofreparatie. Je krijgt namelijk bij aankoop van 3 stuks Teroson PU 9225 SF ME of Teroson PU 9225 UF ME, een stuk UP 250 Kunststofplamuur t.w.v. €17,54 gratis! De actie loopt t/m 31 december.

Kunststofreparatie

Teroson PU 9225 SF is uitermate geschikt voor reparatiewerk op overschilderbare kunststofonderdelen aan binnen- en buitenkant, vooral bij lichte beschadigingen zoals krassen of gaten in bumpers, spoilers, spatschermen. Het is een snel uithardende tweecomponenten reparatielijm op basis van polyurethaan. Het product kan uitgehard worden met infrarood licht op 60 °C.

De Teroson PU 9225 UF ME leent zich prima voor het snel vastzetten van een kunststof deel met een droogtijd van 60 sec. Het is een ultrasnel uithardende tweecomponenten reparatielijm op basis van polyurethaan. De lijm wordt doorgaans gebruikt voor het herstellen van kunststofonderdelen aan binnen- en buitenkant, zoals afgebroken of ontbrekende bevestigingen. Het product is uitstekend geschikt voor smart reparaties.

Kunststofplamuur UP250

Elastische, onverzadigde polyester carrosserievulling die geschikt is voor alle soorten spuitbare kunststof reparaties. Het herstelt krassen, onvolkomenheden en is geschikt voor gebruik bij het hervormen van bumpers. Het kan gebruikt worden op spuitbare kunststof onderdelen en is perfect te gebruiken met TEROSON kunststof reparatieproducten.

Download flyer

Vergelijkbare items