Actie

Vraag hier jouw gratis Perfect Line Premium Sample Pack aan!

Van elke grofte uit de nieuwste schuurlijn een sample om uit te proberen

De Perfect Line Premium Velcro Discs is de nieuwste toevoeging aan de Perfect Line schuurmaterialen. Om jou kennis te laten maken met deze schuurlijn introduceren wij de Perfect Line Premium Sample Pack: een gratis introductiepakket met 52 schuurschijven bestaande uit alle groftes (van P80 t/m P1000). Zo kan je elke grofte uitproberen en ontdekken welke het beste bij jou en jouw werkzaamheden past. Je vraagt ‘m tot 1 oktober gratis aan in het formulier onderaan de pagina!

Premium Velcro Discs Multihole

De Premium Velcro Discs Multihole zijn schuurschijven met aluminiumoxide korrels (halfopen gestrooid), waardoor de schijven sterk en duurzaam zijn. Je gebruikt ze bij het machinaal schuren tijdens alle fasen van het reparatieproces. De schuurschijven werken het beste in combinatie met de Perfect Line Velcro Pads 75H. Vanwege de vele gaten is er meer volume en snelheid van de lucht mogelijk, wat voor een betere stofverwijdering van het werkoppervlak én de lucht zorgt. Zowel het geschuurde oppervlak als het schuurmateriaal zelf wordt continu gekoeld!

Gedetailleerde productinformatie?

Wil je meer informatie over de Premium Velcro Discs? Bekijk de leaflet voor de complete productgegevens van de Premium schuurlijn en de bijbehorende ondersteuningpads.

Wil je de Premium Sample Pack aanvragen? Vul het formulier hieronder in!

Bekijk productgegevens

Vraag hier een gratis sample aan!

Vergelijkbare items