Actie

WSB Najaarsactie met vele kortingen!

Profiteer nu van kortingen op verschillende producten van RUPES en SATA

De komende maanden kan je profiteren van een spetterende WSB najaarsactie! Verschillende producten van RUPES en SATA zijn nu beschikbaar met kortingen tot wel €200,-.

Inruilactie SATAjet X5500

Je kan nu je oude spuitpistool inruilen voor een nieuwe SATAjet X5500 met nog eens €200,- korting daarbovenop. De SATAjet X5500 is hét veelzijdige high performance spuitpistool. Deze is verkrijgbaar met unieke I of O nozzle én in HVLP of RP uitvoering.

SATA 484 Persluchtfilter

Wil je 100% schone perslucht voor een 100% lakresultaat? Dan is de SATA 484 persluchtfilter de juiste keuze. Deze filter haalt olie, water, stof én dampen uit de perslucht. Elimineert faalkosten en heeft een zeer grote luchtstroom. In het kort: onmisbaar in iedere spuitcabine. Nu is de SATA persluchtfilter ook nog eens verkrijgbaar tegen een enorme kortingsprijs. Van €1.585,- tijdelijk voor €999,-! En dat is nog niet alles, vervang nu je filters met de samengestelde filterset en ontvang gratis een handige opbergbox voor je halfgelaatsmasker. De filterset bestaat uit 1 fijnfilterpatroon (blauw), 1 koolstoffilterpatroon en 2 filter timers. Normaliter hebben deze producten een losse artikelwaarde van €383,75 maar nu kan je de volledige set bestellen voor €249,-.

RUPES Skorpio Schuurmachines

Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe schuurmachine? Dan is de WSB najaarsactie hét moment om er een aan te schaffen. Zowel de RUPES Skorpio E als Skorpio III zijn te koop met een scherpe kortingsprijs. De zeer lichte en stille RUPES Skorpio E schuurmachine met 3 óf 6 mm uitslag en 5 óf 9 meter kabel is nu tijdelijk sterk in prijs verlaagd van €540,- voor €399,-. De RUPES Skorpio III pneumatische schuurmachine (3, 6 of 9 mm uitslag) van €295,- is nu verkrijgbaar voor €175,-.

RUPES Stofzuigers en Stofzuigertrolleys

Om je werkruimte volledig schoon en stofvrij te houden heb je daarvoor de juiste materialen nodig. Met fikse kortingen op RUPES stofzuigers en stofzuigertrolleys kan je nu profiteren van een aantrekkelijke prijs en houd je je werkruimte schoon en netjes. Niet alleen is de RU-KC28/STD trolley te verkrijgen tegen de aantrekkelijke prijs van €595,- (zonder stofzuiger en accessoires) maar nu in combinatie met de S245EL stofzuiger van €1.205,- nu voor €595,-. Daarnaast is het type stofzuiger S245EL, los van de combinatie actie, ook afgeprijsd van €610,- voor €510,- en de S230EL is verkrijgbaar van €565,- nu voor de scherpe prijs van €465,-.

Meer info?

De WSB Najaarsactie bestaat uit veel verschillende producten en daarbij behoorde acties. Wil je een overzicht van de volledige actie? Bekijk dan de actieflyers hieronder.

Bekijk actieflyer

Vergelijkbare items