GUNIWHEEL

Geen wielen? Geen probleem! Met GUNIWHEEL kun je voertuigen met ontbrekende of beschadigde wielen gemakkelijk verplaatsen. De perfecte uitkomst voor schadeherstellers, garagebedrijven, sleepdiensten of voor lange termijn opslag.

Dé universele wieloplossing

GUNIWHEEL is een gepatenteerd universeel montage systeem voor auto’s, bestelbussen, SUV’s, autotrailers, boottrailers, caravan’s, campers en meer. De universele steekmaat zorgt voor een eenvoudige montage en past op de meeste bout patronen.

Guniwheel 4-5

GUNIWHEEL™45

Past op de meeste compacte en middelgrote voertuigen met 4 en 5 punts wielbevestigingen met een maximale wielnaaf van 76 mm. Gewichtscapaciteit getest tot 585 kg per wiel. Stevige stalen constructie, massief loopvlak van polyeurethaanrubber. Diameter: 57,3 cm, breedte: 7,6 cm, gewicht: 15,5 kg en offset (ET): 51 mm.

 

Guniwheel 5-6

GUNIWHEEL™56

GUNIWHEEL™56 past op de meeste bedrijfswagens, bestelbusjes en SUV’s met 5 en 6 punts wielbevestigingen en een maximale wielnaaf van 110 mm. Gewichtscapaciteit getest tot 585 kg per wiel. Stevige stalen constructie, massief loopvlak van polyeurethaanrubber. Diameter: 57,3 cm, breedte: 7,6 cm, gewicht: 15,5 kg en offset (ET): 51 mm.

Onmisbare tool in meerdere werkvelden

Niet alleen in de schadeherstelbranche is GUNIWHEEL een uitkomst op de werkvloer. Dit universele wiel kan namelijk op veel meer plekken en branches een oplossing bieden voor diverse behoeften. Zoals bijvoorbeeld restauratie/reparatie, berging, wielreparatie en voor lange termijn opslag. Ontdek voor welke toepassingen GUNIWHEEL gebruikt kan worden.

GUNIWHEEL in praktijk

De voordelen

  • Gepatenteerd universeel ontwerp geschikt voor de meeste steekcirkels en wielnaven. Te monteren op alle wielposities. Gewichtscapaciteit getest tot 585 kg per wiel.

  • Een stabiel en mobiel alternatief voor kriksteunen en voertuigsteunen door het ontbreken van een reservewiel in moderne auto’s.

  • Wachten op wielen en daarmee onnodig bezette bruggen, kriksteunen of andere voertuigsteunen verleden tijd. Geen onnodige kosten door vertragingen in de productie, inefficiënt werken of lange wachttijden.

  • Voertuigen blijven mobiel en rijdbaar tijdens het carrosserieproces

  • Geen meerdere reservebandenrekken meer nodig in de werkplaats

  • Eenvoudig afplakken en makkelijk uitdeuken en spuiten van wielkast randen

  • Verminderde wachttijd door gelijktijdig spuiten en repareren van voertuig en wielen

  • Voorkomt mogelijke schade aan voertuigen door defecte of slecht geplaatste kriksteunen

Montage GUNIWHEEL

GUNIWASHERS (sluitringen) zorgen voor een betere drukverdeling tijdens het aandraaien van de wielbouten en -moeren en voorkomen extra schade aan het GUNIWHEEL. Wil je zeker weten dat je GUNIWHEEL goed monteert? Lees dan onze montage instructies.